Yritys.

Wysiwyg Oy on Internet-ohjelmistoyritys, jonka päätoimialat ovat ohjelmistotuotanto, verkkoviestintä ja koulutus.

Wysiwyg on avoimen lähdekoodin ratkaisuihin keskittynyt Internet-ohjelmistoyritys. Meiltä saat helppokäyttöiset ratkaisut kaikenlaiseen verkkoviestintään. Ratkaisuihimme kuuluu kattava opastus ja tukipalvelu. Asiakkaanamme saat meiltä aina ystävällistä, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä ideoita Internetin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja verkkoviestinnästä.

Meiltä saatte

  • Helppokäyttöiset ratkaisut kaikenlaiseen verkkoviestintään
  • Kattavan opastuksen, koulutuksen ja tuen
  • Ideoita Internetin tehokkaaseen hyödyntämiseen
  • Ystävällistä, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua

Miksi valita Wysiwyg?

Valitsemalla Wysiwygin saat käyttöösi korkeasti koulutetun, ammattitaitoisen tiimin, jolla kaikilla on yli kymmenen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja verkkoviestinnästä. Saat itsellesi henkilökohtaisen yhteyshenkilön johon voit aina ottaa yhteyttä.

Olemme saaneet kiitosta erityisesti nopeasta ja joustavasta toiminnasta sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta. Et kuitenkaan ole yhden henkilön varassa, vaan saat koko yrityksen osaamisen käyttöösi.

Viime vuosina olemme panostaneet merkittävästi verkkosivustojen hakukonenäkyvyyden kehittämiseen. Jokaisessa toimittamassamme ratkaisuissa on kaikki ne tekniset toimenpiteet jotka mahdollistavat verkkosivustojen ja kauppojen löytymisen hakupalveluista kärkisijoilta. Nämä toimenpiteet eivät näy verkkosivustoa selaimella katsomalla vaan ratkaisut ovat konepellin alapuolella.