Wysiwyg Oy osti Mediayhtiö Kvaliitti Oy:n liiketoiminnan

Wysiwyg Oy osti porvoolaisen Mediayhtiö Kvaliitti Oy:n liiketoiminnan. Mediayhtiö Kvaliitti Oy on vuonna 1996 perustettu verkkoviestinnän asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on verkkokauppojen ja verkkosivujen tuotantoprojektit, räätälöidyt verkkosovellukset sekä näiden ylläpitopalvelut.

Kvaliitti jatkaa Wysiwygin aputoiminimenä toimintaansa Porvoon toimipisteessä ja toiminta Kvaliitin nykyisten asiakkaiden kanssa tulee jatkumaan entisellään. Toimintojen yhdistyminen tuottaa asiakkaille lisäarvoa tuote- ja palveluvalikoiman laajentuessa sekä osaamistason kasvaessa. Kvaliitin henkilöstö siirtyy Wysiwyg Oy:lle vanhoina työntekijöinä.

Wysiwygistä muodostuu liiketoimintakaupan johdosta johtava teknisiin WordPress-pohjaisiin ratkaisuihin ja ylläpitopalveluihin erikoistunut yritys Suomessa. Wysiwyg hakee kasvua erityisesti WordPress-pohjaisten ratkaisujen toimituksista sekä laajemmista verkkosivusto- ja verkkokauppatoteutuksista.

”Tavoitteenamme oli varmistaa pitkäaikaisten asiakassuhteiden sekä henkilöstön työpaikkojen jatkuvuus. Wysiwyg on luotettava ja osaava kumppani, joka jatkaa hyvin Kvaliittia ja sen perintöä tuoden samalla lisää osaamista, resursseja ja uusia tekniikoita asiakkaidemme saataville”, kertoo Mediayhtiö Kvaliitti Oy:n toimitusjohtaja Jukka Lavonen.

”Kvaliitin osaaminen verkkoviestinnästä ja ohjelmistotuotannosta vahvistavat Wysiwygin omaa osaamista. Kvaliitin tuotetarjonta ja käytetyt tekniikat vastasivat hyvin omiamme. Uuden toimipisteen myötä saamme entistä paremman jalansijan Etelä-Suomesta.”, kertoo Wysiwyg Oy:n toimitusjohtaja Jani Alha.

Lisätietoja:

Jani Alha
Toimitusjohtaja
Wysiwyg Oy
050 63 790
jani.alha@wysiwyg.fi

Jukka Lavonen
Toimitusjohtaja
Mediayhtiö Kvaliitti Oy
0400 615 827
jukka.lavonen@kvaliitti.fi

Kvaliitti