Westerback

Westerback

Westerback on kello- ja kultasepänliike, joka edustaa useita huippumerkkejä, kuten Hublot, Omega, Zenith, Tag Heuer, Rado, Gucci, Longines, Tissot, Certina, Breitling ja Raymond Weil.

Wysiwyg toteutti Westerbackille verkkokaupan pohjautuen WordPress-julkaisualustaan ja WooCommerce-verkkokauppaohjelmistoon. Graafisesta ulkoasusta vastasi Tweed.

Verkkokaupassa voi hakea tuotteita laajojen suodatusvalintojen avulla ja kellomallistoihin voi tutustua myös brändikohtaisilla sivuilla. Tuotesivulla asiakas näkee myös myymälät, joissa kyseinen brändi on edustettuna.  Tuotesivuille on integroitu myös Noston palvelu, joka näyttää tuotesuosituksia pohjautuen muiden käyttäjien valintoihin. Maksutavat tarjoaa Klarna ja toimitustapoina käytetään Postin SmartShip -palveluja.

Verkkokaupan kuvat ja staattiset resurssit jaetaan CDN-palvelun kautta, jolloin ne saadaan ladattua läheltä käyttäjän sijaintia myös Suomen ulkopuolelta. Tuotetiedot päivitetään Excelistä tuodulla CSV-tiedostolla WP All Import -lisäosan avulla. Sivuston monikielisyys on toteutetty Polylang Pro -lisäosalla.