Hakukonenäkyvyys. Tavoitat uusia asiakkaita ja saat yhteydenottoja.

Hakukonenäkyvyys

Huolehdimme siitä, että verkkosivusi löytyvät hakupalveluista tärkeillä hakusanoilla kärkisijoilta. Näin tavoitat uusia asiakkaita, jotka eivät vielä ole tietoisia yrityksestäsi.

× Suomalaisista 16-54 vuotiaista 89 % käyttää Internetiä tavaroita ja palveluita koskevaan tiedonetsintään (Tilastokeskus 2012).

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO, Search Engine Optimization) tarkoitetaan verkkosivustolle tehtäviä toimenpiteitä, joilla parannetaan sivuston löytymistä hakukoneilla. Verkkosivuston näkyvyyttä voidaan parantaa merkittävästi nopeilla toimenpiteillä ja tulokset ovat pitkäaikaisia.

Hakukoneoptimoinnin palvelupakettimme sisältää sivuston läpikäynnin ja tarvittavat toimenpiteet sivuston löydettävyyden tehostamiseksi. Samalla tuomme yrityksesi yhteystiedot esiin maksuttomassa Google Maps -karttapalvelussa. Monilla hakusanoilla Googlen tarjoamat karttalinkit voivat olla ensimmäisiä hakutuloksia, etkä maksa niistä mitään.

× Onko sivustollasi ongelmia hakukonelöydettävyydessä? Pyydä ilmainen kartoitus, jossa saat raportin ongelmakohdista ja tarjouksen niiden kuntoonlaittamisesta.

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi (SEM, Search Engine Marketing) toimii erinomaisena markkinointivälineenä verkkosivuille ja verkkokaupoille. Maksat vain tuloksista, eli silloin kun joku napsauttaa mainostasi ja siirtyy sivuillesi. Mainoksesi näytetään silloin, kun käyttäjä hakee nimenomaan niiden tuotteiden ja palveluiden hakusanoilla, joilla haluat olla esillä.

Voimme liittää mainoskampanjan verkkosivustosi avaintapahtumiin niin, että näet tarkasti kuinka hyvin mainoksesi tuottavat. Avaintapahtumia voivat olla esimerkiksi tuotteen ostaminen, uutiskirjeen tilaaminen tai yhteydenottolomakkeen täyttäminen. Mainoksissa käytettyjen avainsanojen tehokkuuksia vertailemalla pystytään kohdistamaan mainosbudjettia parhaiten toimiviin avainsanoihin.

Hakukonemarkkinoinnin tekee Google Adwords –sertifioitu asiantuntija.

Google Adwords -palvelupakettimme sisältää sertifioidun asiantuntijan tekemän kampanjan suunnittelun, seurannan, raportoinnin, tuen, hakusanamuutokset ja haluamasi määrän mainontaa.