Toimitustavat. Liitä verkkokauppaasi Itellan SmartPOST ja Matkahuollon Lähellä-paketti.

Posti Prinetti

Prinetti on Postin kotimaan ja kansainvälisten kuljetusten osoitekorttien tulostusohjelma, jonka avulla voit vaivattomasti tulostaa yhdelle materiaalille lähes kaikki Itellan kotimaan ja kansainvälisten kuljetusten osoitekortit. Voit tulostaa pakettikortit suoraan verkkokaupasta, johon on valmiiksi täytetty asiakkaan tiedot. Tulostuksen yhteydessä voit järjestelmä voi samalla toimittaa asiakkaalle sähköpostitse paketin seurantatunnuksen ja merkitä tilauksen käsitellyksi.

Postin pakettiautomaatti (SmartPOST)

Postin pakettiautomaatti on uusi kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Helppokäyttöisiä pakettiautomaatteja on tällä hetkellä yli 400 ympäri maata ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Verkkokauppiaalle pakettiautomaatit tarjoavat edullisen ja joustavan toimitusvaihtoehdon ja lisää valinnanvaraa asiakkaille.

×Itellan tekemän tutkimuksen mukaan 67 % suomalaisista on halukas käyttämään pakettiautomaattia.

Asiakas valitsee verkkokaupasta tilatessaan pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan SmartPOST-automaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokeron avainkoodin sisältävän tekstiviestin. Avainkoodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös postiennakkolähetysten maksaminen ja palauttaminen hoituvat automaatilla helposti.

Automaatilta voit lähettää edullisesti paketteja mihin tahansa Suomeen. Rekisteröidy vain SmartPOST-pakettiautomaattiverkoston käyttäjäksi.

× Posti Prinetti ja SmartPOST -palveluista on saatavilla valmis integrointi WooCommerce -verkkokauppoihin 

 

Posti

Matkahuolto Lähellä-paketti

Matkahuolto tekee pakettien lähettämisestä ja noutamisesta entistä helpompaa. Uuden Lähellä-paketin noutopaikaksi voi valita Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälän. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Matkahuollolla on yli 1.000 pakettipistettä kautta maan.

Voit lähettää Lähellä-paketin Suomen Lähikauppa Oy:n myymälöihin kaikista Matkahuollon omista toimipaikoista ja useimmilta asiamiehiltä. Lähetyksesi on perillä paikkakunnasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

× Matkahuollon Lähellä -paketista ja pakettikorttien tulostuksesta on saatavilla valmis integrointi WooCommerce -verkkokauppoihin